Skautský ples (23. 3. 2013)

Skautské centrum Vinice v Pardubicích zažije plesovou premiéru – 22. skautský ples se uskuteční v sobotu 23. března 2013. Středisko „POLARIS“ srdečně zve tímto všechny přátele skautování a příznivce tance.

Nejen jako omluvu za změnu termínu letošního plesu od nás přijměte „uvítací nápoj“ dle vlastního výběru, který obdržíte po příchodu do SCV k zakoupené vstupence.

pozvánka na ples

Pozvánka na ples.

Skautský ples začíná ve 20 hodin v areálu SCV, areál bude pro návštěvníky otevřený již o hodinu dříve.

Program samotného plesu bude tradiční, hlavní náplní večera bude samozřejmě tanec a vše, co k takovému plesu patří. Klasické i taneční kousky se „živou hudbou“ budou proloženy v přestávkách předtančením, drobnými soutěžemi a promítáním obrázků. Před půlnocí budou vylosováni výherci tomboly. Letošní ples bude i tak trochu jiný. Stěhujeme se z prostor restaurací, kulturních domů a jiných sálů, tedy míst „obvyklých“, do prostoru nových, které nám a našemu středisku coby pořadateli této každoroční akce umožní nabídnout řadu novinek. Věříme a uděláme vše proto, aby změna pro Vás, návštěvníky, byla příjemná.

Ve velkém sále bude připraveno sezení pro ty, kteří chtějí být přímo v centru tanečního víru a veškerého plesového dění. Další místa k sezení budou připravena v klubovnách a prostorech celého centra pro ty návštěvníky, kteří si chtějí mimo tancování popovídat s kamarády či přáteli v méně hlučném prostředí. Pokud nejste zrovna taneční typ, nabízíme herní prostor a celkem pestrý výběr deskových her. S neznalostí her či pravidel pomůže kvalifikovaná obsluha, která bude přítomná a doporučí vhodnou hru. Pro pohodáře a čajové typy připravujeme místa k posezení u šálku černého, zeleného či bylinného nápoje. V neposlední řadě nemůžeme nezmínit sezení přímo u zdroje tedy – „u baru“.

K tomu, abyste netrpěli žízní a hladem, vám nabídneme občerstení a pitný režim za rozumný peníz. Nabídneme dobrá červená i bílá vína jak rozlévaná, tak i v láhvi. K tomu drobné občerstvení a něco k snědku pro hladové, pro nezletilé cenově budou dostupné (tedy levné) nealko nápoje a pro řidiče nealkoholické pivo. Lihoviny na přípitek i šampaňské s jahodou samozřejmostí a na přání poskytneme džbánek vody natočené z kouhoutku.

A co po plese, když se nechce jít domů, nebo se přesouvat kamsi do jiného baru? My vás nevyženeme! Jako novinku jsme si pro vás připravili poplesovou „after party“, která začne po ukončení plesu a potrvá klidně až do svítání. Pro znavené tancem a přespolní nabízíme možnost noclehu (vlastní spacák, teplá sprcha a deky pod sebe k dispozici).

Máte-li zájem o nocleh s/bez snídaně, dejte sdělte nám toto přání při objednávce lístků.

Bezplatné parkování v areálu. Pro závisláky je přípoj na internet v ceně vstupného (…a pro ostatní taky).

Děkujeme za respektování faktu, ža akce je nekuřácká (kouření pouze ve vyhrazeném prostoru). Oblečení přiměřené společenské a skautské akci.

Tak toto vše vám nabízíme za jednotné vstupné 150 korun, počet vstupenek je však s ohledem na kapacitu SCV omezen. Vstupenky do velkého sálu s tanečním parketem se prodávají přímo, do ostatních prostor lze uhradit vstupné na místě po předchozím zabukování.

Chcete podpořit naše středisko? Pořiďte si vstupenku z ručně vyráběného papíru s vlisem listu gingka a ozbobeným průhledným přebalem. Jedná se o limitovanou sérii, každá vstupenka má svoje jedinečné číslo.

Za cenu 500 Kč získáte vstup pro 2 osoby nebo vstup pro 1 osobu a sedmičku chutného vína dle výběru.

Těšíme se na Vaši návštěvu, která začíná objednáním či nákupem vstupenek.

Objednávky a prodej vstupenek zajišťuje Tomáš Kalousek – Tom (tomas.kalousek@skauti-pardubice.cz, telefon 737 989 804), viz plánek se stoly.

za středisko 12. „POLARIS“
Jaroslav Procházka – Ballů
Petr Fiala – Figy

Další informace…

  • Cílová skupina: skauti & veřejnost
  • Poslední aktualizace informací: 18. 3. 2013 (01:03)


Nejbližší akce
Datum Název akce (pro koho)
23. 3. 32. skautský ples (skauti & veřejnost)
5. 10. Skautský atletický přebor (pardubický okres)